CURALIS

Nuttige info

trousse de premiers secours | Curalis, Thuisverpleging in een warm, toegankelijk kader

Een warm hart voor de patiënt

Het Curalis-team heeft een passie voor verpleging en koestert het welzijn van elke patiënt. Zo bieden we volledige en toegewijde zorg aan huis, steeds met ruimte voor een fijne babbel.

soins de sante | Curalis, Thuisverpleging in een warm, toegankelijk kader

Verpleging met een vertrouwd gezicht

Curalis stippelt haar planning zo uit dat je steeds verzorgd wordt door je vaste verpleegkundigen. Zij kennen je zorgsituatie door en door en garanderen thuisverpleging met kwaliteit én continuïteit.

sante et medical | Curalis, Thuisverpleging in een warm, toegankelijk kader

In het comfort van je eigen woning

Wassen, kleden, medicatie toedienen, katheters prikken, … Curalis verzorgt elke patiënt in de vertrouwde omgeving van de eigen woonst. Zo geniet je van de beste zorgen, zonder dat je de deur uit moet.

Wat leg je best klaar voor verpleging aan huis?

De verpleegkundigen van Curalis zijn geconventioneerd en werken volgens de derdebetalersregeling. Dit wil zeggen dat we de betaling van je verzorging rechtstreeks regelen met je ziekenfonds, zonder dat jij de kost moet voorschieten. Eenvoudig en efficiënt!

Om deze betaling correct te registreren, hebben we je doktersvoorschrift en kleefbriefjes van de mutualiteit nodig. Ook je identiteitskaart leg je bij elk bezoek van Curalis klaar. Zo zorgen we samen voor een vlekkeloze administratieve regeling.

Curalis, ruim netwerk van zorgpartners

Heb je naast thuisverpleging ook nood aan een kapper, kinesist of medisch pedicure aan huis? De voorbije jaren bouwde Curalis een sterk zorgnetwerk uit van professionals die, net zoals wij, patiënten met een warm hart ondersteunen. Spreek onze verplegers gerust aan voor meer info.

Voor dringende gezondheidsproblemen neem je best contact op met je huisarts. In het weekend of op feestdagen kan je de huisartsenwachtpost Oostende-Bredene bereiken op het nummer 059 70 97 98. Voor levensbedreigende situaties bel je naar 112.

nl_NLDutch